• O Fibo

Proč Fibo?

Skandinavisk-1-1024x724-2.jpg

Fibo je předním dodavatelem vysoce kvalitních 100% vodotěsných stěnových panelů speciálně přizpůsobených do vlhkých místností. Všechny desky mají 15letou záruku výrobce. Systém Fibo se rychle a snadno instaluje, což mu dává výhodu oproti tradičním keramickým obkladům. Každou z desek lze přizpůsobit výšce místnosti a unikátní spojovací systém AquaLock umožňuje neviditelné a 100% vodotěsné spoje mezi deskami. Dodatečná zesílená parotěsná vrstva zabraňuje pronikání vlhkosti. To vše díky nepřetržité práci na výrobku od roku 1952, která dává téměř 70 let zkušeností s výrobou stěnových panelů.

zdjecia2-Niestandardowy-(1).jpg

Šetrný k životnímu prostředí


Bezpečné a zdravé prostředí bylo vždy naší prioritou. Díky moderní, nízkoemisní a automatizované výrobní metodě se nám daří snižovat množství škodlivých látek a spotřebovanou energii. Dbáme také na snížení množství výrobního odpadu spolu se zvýšením recyklace surovin.

Multifunkční řešení
2204-Cracked-Cement-M6060-M00-683x1024-Sredni-nowy-Niestandardowy-.jpg

Naše desky jsou vhodné do vlhkých místností a míst vystavených vysokému opotřebení. Hladký povrch panelu pokrytý vysokotlakým HPL laminátem usnadňuje udržování čistoty stěn a způsob frézování spár omezuje usazování nečistot v nich, na rozdíl od tradičních spár, kde se často hromadí nečistoty a plísně. Navíc je instalace mnohem rychlejší ve srovnání s instalací keramických obkladů. Všechny tyto vlastnosti zajistili, že jsme si získali důvěru nejen soukromých majitelů domů, ale také mnoha podnikatelů, kteří hledají řešení pro projekty s velmi přísnými požadavky na hygienu a životnost. To je důvod, proč desky Fibo najdete nejen v soukromých domech, ale také v mnoha veřejných budovách, jako jsou nemocnice, restaurace a školy.

admin-ajax-1.png

Konstrukce desky


Fibo je již několik desítek let nedílnou součástí skeletového a modulového stavitelství.Jádro desky tvoří sedm vrstev březové překližky z PEFC dřeva. Povrch desky je pokrytý vysokotlakým HPL laminátem, zadní strana je zakončena zesíleným parotěsným základním nátěrem. Takto konstruovaný panel lze namontovat jak na nové stěny s rámovou konstrukcí, tak na příčky nebo hotové stěny obložené dlaždicemi bez nutnosti jejich vyrovnávání či oprav. Tento typ provedení navíc umožňuje jednoduché a neinvazivní vrtání otvorů v desce bez obav z prasknutí desky nebo vytvoření neatraktivních rozrříštění.

Osvědčený systém připojení sdvds-Niestandardowy-.png
Patentovaný spojovací systém Aqualock vám poskytuje 100% vodotěsnou stěnu. Navíc je spojení zcela neviditelné. Díky tomu je náš produkt jedinečný. Výběrem Fibo dosáhnete krásnou a moderní koupelnu, aniž byste v ní strávili pár dní. Montáž zabere jedno odpoledne, a díky specializované konstrukci a doplňkům můžete být klidný že vydrží léta .


Badeland-montering-dusj-0620_0253-scaled-Niestandardowy-.jpg

Jednoduchá a rychlá montáž


Pro usnadnění montáže jsou panely vysoké 2400mm, což pokrývá celou délku stěny, a 600mm široké, díky čemuž montáž zvládne jeden člověk za jedno odpoledne. Každý panel lze snadno řezat a individuálně přizpůsobit místnosti. Důležité také je, že k montáži potřebujete pouze šroubovák a pilku, protože zbytek obstará Fibo. Pro každý projekt si můžete vybrat osvědčené a specializované montážní příslušenství a kvalitné příslušenství je polovina úspěchu.