• 0164 Oak Nature 2400mm

Symbol : 410164

Fibo / Basic / 0164 S Oak Nature / - / 2400x620x10 / bez spár

--,--
Množství v balení 2.976 páry
Hmotnost ks 11.5 kg
ISBN m2
EAN 7039490524744

Adagio je vzrušující kolekce, která připomíná starověký jih Evropy s dekory inspirovanými středomořským přírodním kamenem. Všechny dekory této kolekce mají hladký povrch.

Středomořská atmosféra ve vaší koupelně

Vytvořte si koupelnu, která potěší teplem a jemnou elegancí. Kolekce Adagio zaujme teplými a jasnými barvami inspirovanými jižanským přírodním motivem.

Středomořský styl je aranžmá inspirované horkým sluncem a kamennými ulicemi jižní Evropy. Ozdobte kamenné povrchy útulnými doplňky. Prociťte středomořskou atmosféru díky krásným imitacím mramoru a dalších kamenů v kolekci Adagio.

Povrch převzatý ze starověkého lázeňského domu

Mramor a kámen jsou již od starověku spojovány s relaxací a odpočinkem. Proto dodnes tyto textury dobře fungují jako základ pro navrhování koupelen, ve kterých se cítíme skvěle.

Klasický charakter, přírodní vzory a vizuální univerzalismus zajišťují, že kolekce Adagio nikdy nevyjde z módy.

Všude tam, kde nemůžete použít přírodní kámen

Textura kamene stále navozuje pocit luxusu a prestiže, přírodní kámen však pro své vlastnosti nelze použít všude. Obtížná impregnace a citlivost na působení přípravků obsahujících kyseliny jsou překážkami, které přírodní kámen z některých projektů účinně vyřazují.

Obklady z kolekce Adagio bez těchto problémů odrážejí krásu povrchu přírodního kamene. Desky nevyžadují žádnou péči ani speciální domácí chemii a jejich čištění je velice snadné. Povrch HPL znamená, že stěnu stačí otřít, aby panely vypadaly stejně dobře a svěže jako v den montáže.

Čistá délka 2400mm
Šířka sítě 600mm
Tloušťka 10mm
Čistá plocha 1,44m2/szt
Vzor Žádné klouby - M00 / F00 / L00
Barva Oak Nature 0164-S
Spára bez spár
Struktura Satén (S)

image

  • Nedávno prohlížené