• 2122M0303 Orange

Symbol : 2122M0303

Fibo / Colour Gloss / 2122-HG Orange / M0303 / 2400x620x10 / spára šedá 1.8

--,--
Množství v balení 2.976 páry
Hmotnost ks 11.5 kg
ISBN m2
EAN 7039490503770

Kolekci Color High Gloss tvoří jednolité desky s povrchem ve vysokém lesku, dostupné v široké škále barev. Desky jsou k dispozici s různými rozměry dlaždic a šedou spárovací hmotou o tloušťce 1,8.

Kolekce Color jako základ pro jednobarevnou koupelnu

V monochromatickém stylu jde o to, aby místnost dostala jednu výraznou vedoucí barvu. Klíčem k úspěšnému aranžmá v takovém klimatu je správné využití sytosti dané barvy a šikovná kombinace dekorací. Díky tomu máme otevřené pole pro předvádění a aranžování šílenství.

Použití barev v moderním interiéru

Základní barva, kterou zvolíte pro své uspořádání, určí klima a atmosféru vaší koupelny. Některé barvy nás stimulují a jiné - relaxační. Výběr správné barvy je proto velmi důležitým rozhodnutím ve fázi návrhu interiéru.

Hra s texturami v monochromatických aranžmá

Jednobarevné interiéry, přestože nás ukázňují v používání specifických barevných tónů, vytvářejí také velkou svobodu ve hře při kombinování materiálů a různých textur. Stejná barva bude vypadat jinak na matném povrchu stěny než na lesklé stěně.

Totéž platí pro pestrou texturu dekorací, měkkých koberečků a dalších doplňků, které ve své koupelně využijete. Kombinace materiálů a textur vám dává obrovské pole působnosti a odlišuje váš interiér od ostatních aranžmá.

Toto je první volba pro místnosti s různými specifiky

Kolekce Color, kterou lze použít v monochromatickém stylu, se vyznačuje velkou univerzálností a nadčasovostí. Kolekce Color se proto stala trvalou součástí interiérových projektů komerčních a veřejných prostor s vysokou frekvencí využití, kde se počítá s jednoduchostí a vysokou funkčností.

Čistá délka 2400mm
Šířka sítě 600mm
Tloušťka 10mm
Čistá plocha 1,44m2/szt
Vzor 3x3cm - M0303
Barva Orange 2122-HG
Spára šedá
Struktura Vysoký lesk (HG)
  • Podobné produkty
  • Nedávno prohlížené